D Deniz Örs Hectopat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2018 #41 Söylemeden edemem yazım hataları yüzünden ceza alırsınız büyük ihtimal bence düzeltin. Kaiwaos dedi: Bellek ramdı dimi Sistem yiyor cok cpu zaten ram ve ssd alabilirim bir kac aya Genişletmek için tıkla...
Söylemeden edemem yazım hataları yüzünden ceza alırsınız büyük ihtimal bence düzeltin. Kaiwaos dedi: Bellek ramdı dimi Sistem yiyor cok cpu zaten ram ve ssd alabilirim bir kac aya Genişletmek için tıkla...
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 30 Aralık 2018 #42 Kaiwaos dedi: Ram neden bozulur bilgin var mi benim 4 luk bozuldu kendiliginden test yaptim 5000 hata cikti Genişletmek için tıkla... Zamanla bozulur oksitler vs. gibi birsürü neden var.
Kaiwaos dedi: Ram neden bozulur bilgin var mi benim 4 luk bozuldu kendiliginden test yaptim 5000 hata cikti Genişletmek için tıkla... Zamanla bozulur oksitler vs. gibi birsürü neden var.