Windows 7'den Windows 8.1'e geçememe sorunu

DIESEL

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda Windows 7 home premium kuruluydu. USB ile format atıp Windows 7 ultımate ye geçtim. Şimdi ise windos 8.1 uefi olarak kurmak istiyorum ama olmuyor. Usb yi uygun şekilde rufus ile yazdım. Bilgisayarı yeniden başlatıp biosa girdim USB yi en üste taşıyarak kaydedip çıktım. Bilgisayar yeniden başlıyor ancak siyah bir ekram geliyor sol üstte de bir nokta yanıp sönüyor. Bu şekilde ekren kalıyor format atıp windows 8.1 e geçemiyorum.

Eğer cihazında lisanslı Windows 7 Home sürümü var ise onun ile geçiş yapman gerekiyor. Windows 7 Home sürümünü yükle. Güncellemeleri yapıp rezerve ettikten sonra Windows 10 güncelleme şeklinde geçebilirsin.

Eğer cihazında lisanslı Windows 7 Home sürümü var ise onun ile geçiş yapman gerekiyor. Windows 7 Home sürümünü yükle. Güncellemeleri yapıp rezerve ettikten sonra Windows 10 güncelleme şeklinde geçebilirsin.
Bence şuan lisanssız şekilde geçiş yapıyor. Boot Menüsünden seçmeyi dene. Eğer yine aynı şey oluyorsa. Başka bir USB bellek bul ona yazdır, belleğin SanDisk ise bu sorun daha çok oluyor . Yeniden başlatırken Boot Menüsünden yeniden belleğini seçip yükleyebilirsin.

Sorun birkaç nedenden kaynaklanıyor olabilir :
Ayrıca Windows 10'a geçmenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı