Windows 7'den Windows 8.1'e geçmek mantıklı mı?

Windows 7 32 Bit var 4 GB RAM var Windows 7 32 Bit çoğu oyunu açmıyor. Windows 8 64 Bit geçmeyi düşünüyorum ama kafamda bir soru var 4 5 ay önce Windows 7 yüklerken driverler yoktu o yüzden problem oldu internete bağlanmadı, ekran çözünürlüğü yükseltemedim falan bunda da öyle bir problem olur mu Windows 8.1 yüklersem? Teşekkürler.

Boş verin Windows'u Linux kullanın pişman olmazsınız :)

Size Linux Mint öneririm gayet iyidir yeni başlayan kullanıcılar için.

Selam, bence Windows 7'den Windows 8.1 veya 10'a geçmelisin. Çünkü artık Microsoft Windows 7'yi desteklemiyor. Yani bu "BOM!" Demek.

Peki. Neden Windows 8.1?

Bu soruyu bana bir sürü kişi soru. Windows 8.1 ve/veya Windows 10'u ben ilk öncelikle koruması için seçerdim. Fakat bu sana kalmış.

Görüşürüz...

Selam, bence Windows 7'den Windows 8.1 veya 10'a geçmelisin. Çünkü artık Microsoft Windows 7'yi desteklemiyor. Yani bu "bom!" Demek.

peki. Neden Windows 8.1?

Bu soruyu bana bir sürü kişi soru. Windows 8.1 ve/veya Windows 10'u ben ilk öncelikle koruması için seçerdim. Fakat bu sana kalmış.

görüşürüz...

Yeni çıkan oyunlar hala destek veriyor Windows 7'ye. Windows 7'nin tamamen silinmesi yine birkaç sene alır? Hala hatırı sayılır derece de kullanıcısı mevcut. Ryzen sistem kullananlar bile Windows 7 kullanıyor. Windows 10 çekilecek çile değil cidden. Windows 8.1 ise sürücü desteği almıyor AMD tarafından. Ayrıca uzun kullanım içinde uygun değil 8.1. Mutlaka bir yerde bir sıkıntı yaratıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı