Arkadaşlar ssd aldım bu yaz. 4-5 ay win 10 kullandım gayet iyiydi ama uefi win 7 kurdum bu hafta gerçekten uçak gibi oldu biligisayar. Teknoloji sitelerinin win 10'u tavsiye etmesi tamamen reklam için bence.
Arkadaşlar ssd aldım bu yaz. 4-5 ay win 10 kullandım gayet iyiydi ama uefi win 7 kurdum bu hafta gerçekten uçak gibi oldu biligisayar. Teknoloji sitelerinin win 10'u tavsiye etmesi tamamen reklam için bence.
Donanımlar eski ise normaldir. Yeni nesil donanımların varsa Windows 7 de öldürüyorsunuz bilgisayarınızı. Windows 10 UEFİ kurun bakalım, uçak ne kelime F-16 olacak.
aynı bilgisayara iki işletim sistemini de kurun combat arms oyununa girin saniyelik olaylarda anlarsınız boş konuşuyorsunuz win 7 neti çalmıyor ve kasmıyor oyunlarda pc değerlerim 7. üzerinde ve disk değeri 7.9
Windows 7 gerçekten daha hızlı. Sadece biraz eski olduğundan dolayı yeni teknolojileri destekleyemiyor ama şuna eminim ki Windows 7'yi Windows 10 gibi bazı teknolojilere optimize etsek aşırı güzel bir işletim sistemi olur.