Windows 7'ye Discord nasıl indirilir?

487013

Hectopat
Windows 7 kullanıyorum. Discord inmiyor, hata veriyor. Kernel hatası değil.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    52,3 KB · Görüntüleme: 105
Windows 7 kullanıyorum. Discord inmiyor, hata veriyor. Kernel hatası değil.
Hocam sitedeki en büyük W7 fanboy olabilirim fakat artık gerçekten Steam, Discord gibi popüler uygulamalar W7 desteğini kesti ve gerçekten tamamen ömrü bitti. 10 Geçmek istemiyorsanız bile 8.1 geçebilirsiniz, zamanı geldi.

Evet, Steam'i hâla kullanabiliyorum fakat o da garip bir şekilde çalışıyor. İnternet kafeye gittiğimde Steam daha istikrarlı ve hızlı çalışıyor. Windows 8.1 indirsem bu tür programları kullanabilir miyim? Windows 10 geçersem bilgisayarımın kasacağını düşünüyorum.

Hocam bence W10 geçmeniz en sağlıklısı, performans birazcık düşer ama gerçekten büyük kolaylık olur çünkü dediğim gibi W7 artık desteği kestiler. Tavsiyem 8.1 ile de hiç uğraşmayın, dümdüz W10 geçin.

Hangi Windows 10 sürümünü önerirsin dostum? Windows 10 Home düşük sistemler için diye biliyorum. Bazen oyun falan da oynuyorum, sorun çıkarmaz değil mi? Bir de flash bellek ile indirmeyi bilmiyorum. Normal olarak dosyalarım silinmeden indirebilir miyim?

Windows 10 LTSB 2015.

Hocam ben W10 Home 21H2 kullanıyorum, baya bi sürüm değiştim ve bana kalırsa en stabili en güzeli bu. Dosyalarınız silinmeden indirebilir misiniz o kısıma tam hakim değilim, ben her indirişimde herşeyi sile sile denemiştim. İnternette illa ki dosyalar yedeklenerek indirme mevzusu vardır. Bir bakın bulamazsanız ben size yardımcı olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…