Tamamdır, teşekkürler dostum.Vencord'u kurabilmek için önce Discord'u kurabilmen lazım, normal Discord'u patchleyerek çalışıyor. Plugin, tema falan ekleyebiliyorsun. Şu an onu kullanıyorum hatta.
Tamamdır, teşekkürler dostum.Vencord'u kurabilmek için önce Discord'u kurabilmen lazım, normal Discord'u patchleyerek çalışıyor. Plugin, tema falan ekleyebiliyorsun. Şu an onu kullanıyorum hatta.
Hocam 8.1 hala kullanılır ve güzel, Spotify falan destekli sürümleri var.Evet, Steam'i hâla kullanabiliyorum fakat o da garip bir şekilde çalışıyor. İnternet kafeye gittiğimde Steam daha istikrarlı ve hızlı çalışıyor. Windows 8.1 indirsem bu tür programları kullanabilir miyim? Windows 10 geçersem bilgisayarımın kasacağını düşünüyorum.
Tamamdır hocam, cevabınız için teşekkür ederim. Araştıracağım.Hocam 8.1 hala kullanılır ve güzel, Spotify falan destekli sürümleri var.
Teşekkürler hocam. Güvenilirliği konusunda fikirleriniz var mı? Kullanıyor musunuz?Hocam uzun zamandan sonra dosyayı buldum.
Link
Vxkex uygulamaları Windows 8+ uyumlulukta çalıştırmanı sağlayan bir uygulama.
Teşekkürler hocam. Güvenilirliği konusunda fikirleriniz var mı? Kullanıyor musunuz?
Tamamdır hocam. Denediğiniz vakit bana da yazar mısınız?Hocam kullanmıyorum fakat bir ara denemeyi düşünüyorum güvenliği konusunda fikrim yok.
Tamamdır hocam. Denediğiniz vakit bana da yazar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.