Windows 7'ye geçmek hata mıydı?

Hiç sıkıntı değil ayrıca yanlış bilgi vermediniz.

Linux mint kursaydınız. Daha güvenli.

Linux'u bir ben beğenmiyorum sanırım alışkanlıktanmı bilmem kullanması çok rahatsız ediyor bence Windows 7 mantıklı olmus.
Windows kullanıcıları mint kurabilirler. Windows'a aşırı benzer.

Bu arada bir ek yapacağım, millet Windows 8.1 tavsiye ediyor fakat Windows 8.1 de 10 Ocak 2023 de destek bitiyor Google'da tarih verdi yakında bitiyor muhtemelen tost makinemi yakında Windows 10'a yükseltmek zorunda kalacağım

Kali Linux önermem. Aşırı ağır ve genelde Lamer'ların "heçk" işletim sistemidir.

Evet bende kendi IP adresime deneme olarak APK gönderip bilgi, kamera erişimi kullanmak için yapmaya çalışmıştım. PC kasmasaydı başaracaktım.

Bu arada bir ek yapacağım, millet Windows 8.1 tavsiye ediyor fakat Windows 8.1 de 10 Ocak 2023 de destek bitiyor Google'da tarih verdi yakında bitiyor muhtemelen tost makinemi yakında Windows 10'a yükseltmek zorunda kalacağım

2 seneye Windows 10'un desteği de kesilecek

Evet bende kendi IP adresime deneme olarak APK gönderip bilgi, kamera erişimi kullanmak için yapmaya çalışmıştım. PC kasmasaydı başaracaktım.

2 seneye Windows 10'un desteği de kesilecek

Windows 10 ve üstüne geçemem Windows 7 kalbimde en yakın zamanda Windows 7 Enterprise 32 Bit sürümüne geçeceğim şu an Windows 8.1 yüklü.
Sistemim: 2 GB DDR3 RAM 240GB SSD + 320 GB HDD Intel Pentium 3.6 GHz X64 tabanlı işlemci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…