Çözüldü GeForce NOW Windows 7'ye kurulamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ozluceprensi

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
GAME+ sitesinde Windows 7 64 Bit minimum yazmasına rağmen indirdiğimde böyle bir sorun oldu, paralı paket de aldım ne yapacağım? Bilenler yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows bile Windows 7'ye desteğini kesti. Bir zahmet siz de kullanmayın. 10'a çevirin bilgisayarınızı ve GeForce NOW masaüstü uygulamasını kullanabilmeniz için en azından Windows 10'a sahip olmanız gerekir.

Destek kalktı, ama 1 hafta önce Windows 7'den Dying Light girmiştim biraz araştır belki bir yolunu bulursun.

Windows bile Windows 7'ye desteğini kesti. Bir zahmet siz de kullanmayın. 10'a çevirin bilgisayarınızı ve GeForce NOW masaüstü uygulamasını kullanabilmeniz için en azından Windows 10'a sahip olmanız gerekir.

Hocam Türkiye'de halen 4 GB RAM'li 15 yıl önce çıkmış işlemcili bilgisayar kullanıcıları var onlar GeForce NOW'dan oyun oynayabiliyor, bende 3 yıl boyunca 4 GB RAM'li ve eski bir işlemcili PC'den GeForce NOW sayesinde 2 bin saatte yakın oyun oynadım.

@sergenS, mevcut çağa ayak uydurmak lazım. Yapacak bir şey yok.

@sergenS, mevcut çağa ayak uydurmak lazım. Yapacak bir şey yok.

Vallahi ben en son 4 GB RAM daha alıp SSD de takmıştım, Windows 10 Home Single Language kurmuştum ve öyle takılıyordum. Bence GeForce NOW'un Windows 7 desteklememesi çok saçma çünkü Windows 7 kurulan bilgisayarlardan daha çok üye çekebilir çünkü o bilgisayarlar eski bilgisayarlar olduğu için oyun oynatmıyor haliyle ondan dolayı GeForce NOW kullanılıyor, kendi ayaklarına sıktılar.

@sergenS, Windows bile bu işletim sistemini desteklemiyorken bir uygulamanın desteklemesini bekleyemezsiniz. Yapacak bir şey yok.

Çok sağ olun 10'a güncellemek aklıma gelmemişti kuzenimin bilgisayarı ve sistem özellikleri çok kötü düz bir şekilde kullanamazsınız yazsanız yeterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…