Çözüldü Windows 7'ye Python nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Selam dostlar, Windows 7 bilgisayarım var bu bilgisayara Python nasıl indirilir?
Sistem bilgim fotoğrafta var.

LLL.PNG

Çözüm
3.9 sürümünü yükleyin.

3.9 sürümünü önermeniz için özel bir sebep var mı?

Şu anda Python 3.13 en son sürüm ve 3.10 - 3.12 en çok kullanılan sürümler. Şirket olarak son zamanlarda 3.12 geçişi yaptık ve Python'a yeni başlayan birisinin 3.9 ile başlaması yerine 3.12 ile başlaması daha uygundur diye düşünüyorum.

3.9 sürümünü önermeniz için özel bir sebep var mı?

Şu anda Python 3.13 en son sürüm ve 3.10 - 3.12 en çok kullanılan sürümler. Şirket olarak son zamanlarda 3.12 geçişi yaptık ve Python'a yeni başlayan birisinin 3.9 ile başlaması yerine 3.12 ile başlaması daha uygundur diye düşünüyorum.
O sürümler yeni olduğu için Windows 7 desteği yok. Kurmaya çalışırsanız hata alırsınız. Şu konuya bakarsanız neden 3.9 önerdiğimi anlayabilirsiniz.

Çözüldü: Python kurulumunda "0x80070643" hatası

O sürümler yeni olduğu için Windows 7 desteği yok. Kurmaya çalışırsanız hata alırsınız. Şu konuya bakarsanız neden 3.9 önerdiğimi anlayabilirsiniz.

Anladım, teşekkürler. Release sayfasında da not düşülmüş.

Sanırım 3.9 sürümünün de Windows 7 desteği yok. En azından 3.9.20 sürümü Windows 7 ve öncesinde kullanılamaz olarak not düşmüşler. Bu durumda Windows 7 bilgisayara 3.8 kurmak dışında başka bir şans kalmıyor sanırım.

Anladım, teşekkürler. Release sayfasında da not düşülmüş.

Sanırım 3.9 sürümünün de Windows 7 desteği yok. En azından 3.9.20 sürümü Windows 7 ve öncesinde kullanılamaz olarak not düşmüşler. Bu durumda Windows 7 bilgisayara 3.8 kurmak dışında başka bir şans kalmıyor sanırım.
Evet ancak ben windows 7 bir bilgisayara kurmayı başarmıştım konuda da onu söyledim zaten. Her zaman işe yaramıyor. Ama denemekten zarar gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı