Windows 7'ye Windows 8.1 nasıl yükleyebilir?

Wiera

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF Gaming A15 FA507NVR-LP005 Ryzen 7 7435HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060
Win 7 bir bilgisayarım var ve Win 8.1 kullanmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.Sistem özelliklerin şunlar:
İntel core i3 cpu işlemci
3 GB Ram
Ekran kartı bilinmiyor
Win 7 yüklü
Laptop.

Son düzenleme:
Win 7 bir bilgisayarım var ve Win 8.1 kullanmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.Sistem özelliklerin şunlar:
İntel core i3 cpu işlemci
3 GB Ram
Ekran kartı bilinmiyor
Win 7 yüklü
Laptop.
Bilgisayarınızın modeline ihtiyacımız var.
Buradan
AIDA64 yazılımını indirerek bu yazılımla sistem bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

Bilgisayarınızın modeline ihtiyacımız var.
Buradan
AIDA64 yazılımını indirerek bu yazılımla sistem bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.
Bilgisayar 7 yıllık olduğu için ben de küçüktüm 7 yaşımdaydım şu an 14 yaşımdayım ve sistem bilgilerim bildiğim kadarıyla yukarıda yazılı ama ekran kartı da yüksek bir şey olmadığını biliyorum.

Bilgisayar 7 yıllık olduğu için ben de küçüktüm 7 yaşımdaydım şu an 14 yaşımdayım ve sistem bilgilerim bildiğim kadarıyla yukarıda yazılı ama ekran kartı da yüksek bir şey olmadığını biliyorum.
Sistem modelini yazmadığınız sürece yardımcı olamayız. Bilgisayarın markası ve kendine özgü modeline ihtiyacımız var. Bilgisayarın altındaki etiketler duruyorsa oradaki etiketlerden de yararlanabilirsiniz.

Sistem modelini yazmadığınız sürece yardımcı olamayız. Bilgisayarın markası ve kendine özgü modeline ihtiyacımız var. Bilgisayarın altındaki etiketler duruyorsa oradaki etiketlerden de yararlanabilirsiniz.
Marka Samsung model bilinmiyor ve gecenin bu saatinde uyumayıp baktığınız için teşekkürler.

Marka Samsung model bilinmiyor ve gecenin bu saatinde uyumayıp baktığınız için teşekkürler.
Bakın, bilgisayarın altında "Seri no:" olarak gösterilen bir yer olmalı. Bu yoksa model kodu vardır. Bu da olmazsa Bios'a göz atabilirsiniz. Burada da bulamazsanız bağlantısını verdiğim uygulamayı yükleyerek bakın.
Alternatif yöntem:
Çalıştır penceresini açın ve aşağıdaki komutu girin.
Kod:
msinfo32
Açılan sistem bilgisi ekranından "Sistem modeli:" kısmındaki model kodunu bularak buraya yazın.
Not: yukarıdaki yöntemleri kullanmanızı öneririm.

Bakın, bilgisayarın altında "Seri no:" olarak gösterilen bir yer olmalı. Bu yoksa model kodu vardır. Bu da olmazsa Bios'a göz atabilirsiniz. Burada da bulamazsanız bağlantısını verdiğim uygulamayı yükleyerek bakın.
Alternatif yöntem:
Çalıştır penceresini açın ve aşağıdaki komutu girin.
Kod:
msinfo32
Açılan sistem bilgisi ekranından "Sistem modeli:" kısmındaki model kodunu bularak buraya yazın.
Not: yukarıdaki yöntemleri kullanmanızı öneririm.
Tamam yarın bakacağım şu an gece gece laptop la uğraşmak istemiyorum ve şu an Android telefondan yazıyorum.

3GB RAM Windows 8.1 için gayet yeterlidir. Ekran kartı ise bilgisayar 10 yıllık desek yine de 8.1 için uygun sürücüye sahiptir. Yine de siz arama çubuğuna dxdiag yazın ve oradaki tüm pencerelerin ekran alıntısını paylaşın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı