Kardeşim bende Windows 7 kullanıyorum ve bırakmak istemiyorum. Bırakmayacağım da.
2020'den sonra güncelleme almayacak yani bu da demek oluyor ki her türlü bırakacaksın.
Kardeşim bende Windows 7 kullanıyorum ve bırakmak istemiyorum. Bırakmayacağım da.
Bilgisayar hayatımı sonlandırırım ama Windows 7'yi asla.2020'den sonra güncelleme almayacak yani bu da demek oluyor ki her türlü bırakacaksın.![]()
8.1'de herhangi bir performans sorunu yaşıyor musunuz peki? (Herhangi bir yavaşlama)Mecburen 8.1'e geçiş yaptım.
Kaliteli bir AV kullanmıyorsanız bulaşır.Bilgisayarıma ilginç bir virüs bulaştırdım.
Geçmiş olsunArkadaşlar Bilgileriniz İçin Teşekkür ederim.Bilgisayarıma salak gibi virüs bulaştırdım.Yani mecburen 8.1'e geçiş yaptım.KONU KİLİT
Bunların format dediği şey aslında varolan Windows'u silip üzerine tekrar Windows yüklemek, kısaca HDD/SSD'nin içinden geçmek.8.1'de herhangi bir performans sorunu yaşıyor musunuz peki? (Herhangi bir yavaşlama)
Kaliteli bir AV kullanmıyorsanız bulaşır.
Zararlı bulaşınca çözüm format değil ama. Güvenlik bölümünde konu açmanız gerekirdi.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.