Windows 7'yi sevme sebepleriniz

Aero olması, gerçekten güzel görünüyordu. Keşke Windows 10'da da olsa diyorum bazen.

Bunun dışında Windows 10 mobil sistemlere daha çok benziyor, bunu pek sevdiğimi söyleyemem. Örneğin Denetim Masası'nı Ayarlar'a her türlü tercih ederim.

Tabii bu yılda artık çok çok zayıf bilgisayarlar hariç kullanılması mantıklı değil. Ama zamanı için güzel bir işletim sistemiydi. XP'den sonra en iyisiydi bana göre.

Bu özellik baya iyiydi. 😆

Benim ilk kullandığım Windows, Windows XP idi.
Bir tane adam vardı çılgın, sürekli böyle manyak gibi Win+Tab basıyordu Windows 7'de bağırırken. Koreli biriydi sanırım. Videoyu bulmaya çalıştım, bulamadım 😂

Bir tane adam vardı çılgın, sürekli böyle manyak gibi Win+Tab basıyordu Windows 7'de bağırırken. Koreli biriydi sanırım. Videoyu bulmaya çalıştım, bulamadım 😂
Bu eleman da "Window"u kırıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Korsana destek vermiyoruz(!) 😂 (Windows'u kırıyormuş ya hani. 😆)

Windows 7 güzeldi sade ve sistem yormayan bir işletim sistemiydi hala eski dizüstü bilgisayarımda Windows 7 yüklü HDD'den dolayı 10'a geçmedim. Win 7'ye çöp demek abartı bence şahsen Windows 8'den daha başarılı buluyorum desteği bitmeseydi hala Windows 8 yerine kullanılırdı.

Evet, bu arkadaşı biliyorum :D 😂

Bağırırken ''Bloody Murder'' söylemesi de cabası :D

Beğenilen videolarım arasındadır.

Koreliler manyak, manyak.

Son düzenleme:
Windows 7 güzeldi sade ve sistem yormayan bir işletim sistemiydi hala eski dizüstü bilgisayarımda Windows 7 yüklü HDD'den dolayı 10'a geçmedim. Win 7'ye çöp demek abartı bence şahsen Windows 8'den daha başarılı buluyorum desteği bitmeseydi hala Windows 8 yerine kullanılırdı.
Hatta 8, bence Vista ve Windows ME'den sonraki en büyük hayal kırıklığı. Yıllardır kullandığımız "Start" butonunu kaldırması. Sanki herkeste dokunmatik ekran varmış gibi Metro arayüzüne geçmesi. Gereksiz uyumsuzluk ve performans sorunları derken. Ben ilk fırsatta tekrar 7'ye dönmüştüm. 8.1 ile 7'yi terk ettim.

Windows 7'nin sadece "Starter" adında özel bir sürümünden nefret ediyorum. Sony Netbook'um içinde yüklü gelmişti. Az kaynak kullansın diye bütün şeffaflık efektleri vs kaldırılmış, Masaüstü arkaplan resmini bile değiştirilmesine izin vermeyen gereksiz bir sürümdü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı