Windows 7'yi silip Windows 10 kurma

Hicctooth

Decapat
Selamlar. Şu anda normal bilgisayarıma sahip değilim, eski bilgisayarımı kullanıyorum. Zamanında PC çok yavaş olduğu için Windows 7 yükletmiştim (2017 yılında).

Yükleyen adam orijinalini yüklemediği için bir ton eksik dosya çıktı. Sürücü yüklesem hata veriyor, DLL eksik diyor. İstediği DLL'yi yükleyince yine hata veriyor. Ben de dedim bunlarla hiç uğraşmayayım, Windows 10 yükleyeyim. İndirdim, %100'e ulaştım, her şey iyi gidiyor derken hata aldım. Windows 7'nin orijinal olmadığını belirten bir hata. Dolayısıyla Windows 10'a yükseltemiyorum. Bilgisayarı ilk hali gibi FreeDOS yapsam başka bir laptopla Windows 10 yükleyip kendi laptopuma aktarsam olur mu? Tamamen her şey sıfırdan olsun istiyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizin özelliklerini bir yazsanız ne güzel olacak . Sisteminiz orta aralıkda bir sistemse Windows 7 ile uğraşmayın direkt Windows 8.1 ile yolunuza devam edin.

Elinde USB varsa Windows kurulum USB'si oluşturup sistemine Windows 10'u diskleri silerek temiz bir şekilde kurabilirsin.

boot yerini aç , flasha w10 at oradan da w7 freedos bilgisayara yükle . ( diğer bilgisayara flashı tak w10 kurup fdoss bilgisayara at )

Temiz kurulum yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…