Windows 7'yi windows 8.1'e yükseltme

soranadam

Hectopat
Katılım
21 Temmuz 2014
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ben şu anda lisanssız windows 7 kullanıcısıyım yakın zamanda windows embedded 8.1 industry pro sürümüne geçmeyi düşünüyorum. Fakat bilgisayarımda kurduğum programlar oyunlar ve dosyaların kaybolmamasını nasıl sağlıyabilirim. Şu anda c diskimde de d diskimde de dosyalar var. . Evet bu işlemi bu dosyaları kaybetmeden hangi yolla yapabilirim.?

Not : diskimi dışarıdan bir diske ya da bir belleğe yedekleyemem çünkü o boyutta bir harici diskim yok.

Yorumlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 kurulumunu Windows 7 masaüstünden başlattığınızda sistem size upgrade yapma imkanı tanıyor. Tabi Microsoft bugüne kadar bu konuda hiç başarılı olamadı. En azından ben hayatım boyunca başaramadım. Olursa ne ala, her şeyiniz korunur.

Olmazsa var olan Windows'un kurulu olduğu C sürücünün üzerine kurarsınız. Eski Windows ve her şeyiniz Windows.old klasörüne gider. Buradan zamanla taşırsınız.
 
En temizi temiz kurulum yapmak. Adı üstünde zaten. Hem sürüm farkından dolayı yükseltme kurulumu olmaz diye tahmin ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı