EmreYerlikaya
Megapat
Arkadaşlar, bilgisayarımı Windows 7 işletim sisteminden Windows 8/8.1 sürümüne yükseltme konusunda yardım istiyorum.
Yani şöyle ki eğer bilgisayarımı W7'den W8/8.1'e yükseltirsem ne gibi bir artılarım ve eksilerim olur? Şu adresten, "Windows 7 işletim sisteminden Windows 8.1 sürümüne yükseltme" konusunu ve şu adresten de "Windows 8.1'e Yükseltme Yardımcısı" programını indirdim, uyumlu uygulamalar ve cihazlar denetlendi.
Gözden geçirmeniz gerekiyor
[TBODY]
[/TBODY](Uyumluları yazmama gerek yok zaten
)
Yani sizden istediğim, eğer bilgisayarımı W7'den W8/8.1'e yükseltirsem ne gibi bir artılarım ve eksilerim olur? Yükseltmeli miyim yoksa W7'de kalsın mı?
Yani şöyle ki eğer bilgisayarımı W7'den W8/8.1'e yükseltirsem ne gibi bir artılarım ve eksilerim olur? Şu adresten, "Windows 7 işletim sisteminden Windows 8.1 sürümüne yükseltme" konusunu ve şu adresten de "Windows 8.1'e Yükseltme Yardımcısı" programını indirdim, uyumlu uygulamalar ve cihazlar denetlendi.
Gözden geçirmeniz gerekiyor
| DVD oynatmak için uygulama yükleme Windows 8.1'de DVD oynatmak için bir uygulama yüklemeniz gerekebilir. Ek bilgi |
| Bu bilgisayarda Windows Media Center yüklü Yükseltmeyi denediğiniz Windows 8.1 sürümü Windows Media Center'ı desteklemiyor. Ek bilgi |
| Güvenli Önyükleme kişisel bilgisayarınızla uyumlu değil Kişisel bilgisayarınızın bellenimi Güvenli Önyükleme'yi desteklemediğinden, bunu Windows 8.1'de kullanamayacaksınız. Ek bilgi |
| League of Legends Riot Games Uyumlu değil |
| Mortal Kombat R.G. Mechanics, spider91 Uyumlu değil |
| TOSHIBA ConfigFree TOSHIBA Corporation Uyumlu değil |
| TOSHIBA Recovery Media Creator Reminder TOSHIBA Uyumlu değil |
| TOSHIBA Disc Creator TOSHIBA Corporation Bu uygulamayı Windows 8.1 içine yeniden yükle |
| Far Cry® 3 Ubisoft Montreal, Massive Entertainment, and Ubisoft Shanghai Güncelleştirme var |
| GOM Picker Gretech Corporation Güncelleştirme var |
| Nero BurnRights Nero AG Ücretli güncelleştirme sağlanıyor |
Yani sizden istediğim, eğer bilgisayarımı W7'den W8/8.1'e yükseltirsem ne gibi bir artılarım ve eksilerim olur? Yükseltmeli miyim yoksa W7'de kalsın mı?
Son düzenleyen: Moderatör: