Çözüldü Windows 8 0x0000000a Mavi Ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Abdullah Ynk

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni Acmisi
Merhaba Arkadaşlar; forumda yeniyim ve şunu belirtmek isterim, forum çok güzel. Konuma geçeyim.

Ben 2 buçuk hafta önce Windows 8 kurdum, her şey çok güzeldi sonra bilgisayarın içinin çok tozlandığını fark ettim ve fanları, RAM'i, Ekran kartını, harddiskini sökerek iyice bir temizledim (Kalıp Yuvalarını Vs.) sonra her şeyi yerine taktım.

Bilgisayarı açtım temizlikten sonra, rahatladığını anlamıştım. Sonra her zaman takıldığım online oyunuma girmek istedim ancak giremedim, oyuna tam girecekken mavi ekran hatasını aldım. Aklıma RAM'ı yanlış takmış olabileceğim ihtimali geldi ve haklıydım. RAM'i yanlış slota takmıştım, hemen değiştirdim ve eski slotuna geri taktım ancak mavi ekran hatası devam etti. Bu sorun bana kafayı yedirtecek.

1 Haftadır bilgisayarda bu sorunu araştırıyorum henüz hiçbir ilerleme kaydedebilmiş değilim. Herkes farklı telden çalıyor; kimi RAM'ı yaktın, RAM dişini kırdın, RAM'ın göçmüş kimi ise ekran kartı ve harddiskten bahsediyor. Şu ana kadar hiçbiri işe yaramadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Not: RAM'ı başka bir PC'ye taktım. Hiçbir sorun yok. Oyunu rahat bir şekilde oynatıyor.

Recep Baltaş;
Abi bu da senin için. Bazı konularda Minidump dosyasını istediğini gördüm. Bunu da ekleyeyim dedim.

Link: Minidump.rar

RAM ve İŞLEMCİ

hx2gn.png

hx2h5.jpg

Arkadaşlar sorun çözüldü oynadığım oyun windows 8 ile uyumlu olmadığını öğrendim Recep Baltaş başta olmak üzere okuyan,okumayan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı