Windows 8.1 0x00000133 Mavi Ekran ve Donma Sorunu

Ozkancet

Hectopat
Yer
İzmit, Kocaeli
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı geçen sene aldım. Aldığımdan beri devam eden bir sorundu ancak sık olmadığı için önem vermiyordum. Son zamanlarda sıklaştı o yüzden yardım ederseniz sevinirim. Öncelikle şu 3 hatayı alıyorum. Kernel data inpage error, Dpc watchdog violation, Critical Procces Died . Çoğunlukla kernel datayı alıyorum sonra dpc watchdog nadiren critical procces died alıyorum. Mavi ekranı aldıktan sonra bilgisayarı açıyorum siyah ekranda beyaz yazıyla "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press any key" diyor. Kasanın kapatma tuşuna basıyorum. Tekrar açınca sorunsuz açılıyor. Minidump oluşturmuyor çünkü harddisk problemi diye düşünüyorum. Ancak 07-17-2014 tarihinden kalma bir minidump dosyası varmış bugün farkına vardım onu paylaşıcağım. Ama benim şuan ki sorunumla mı alakalı emin değilim. Hata bilgisayarın donmasıyla başlıyor mouse hareket ettirebiliyorum ancak mouse dışında hiçbir şey çalışmıyor. Bazen ctrl+alt+delete basınca bekletiyor 1-2 dakika boyunca. Sonra ctrl+alt+delete menüsünde başlatıyor sıkıntı hiç yokmuş gibi. Bazen kurtarmıyor ctrl+alt+delete. Bilgisayarın kapatma tuşuna bastığımda 1-2 dakika bekletiyor sonra kapatıyor mavi ekran almadan. Bilgisayarı yeni açtığımda skype aşağı al steam başlat internete gir origin kapat gibi işlemler yaparsam çoğunlukla donuyor. Bu yüzden çok hızlı olmamaya çalışıyorum. Minidump dosyasını oluşturma yerini değiştirebiliyorsam harici harddisk takarım hata aldığında oraya kaydeder. Mümkünse söylerseniz sevinirim.
Minidump linki: 071714-13031-01

Hangilerini yapmam lazım tam olarak?
Adsız.png

Harddisk: WD1003fzex
İşlemci: Amd fx8320
Ekran kartı: nvidia gtx770
Ram: 2x4 1866mhz
Monitör: 1920x1080

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı