Çözüldü Windows 8.1 0xc00007b Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Onur Gökay

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bilgisayarıma daha az RAM kullansın diye Windows 10'dan 8.1'e geçtim fakat yüklediğim ve format atarken diğer diskte kalan oyunlarda 0xc00007b hatasını alıyorum. Çoğu çözümü denedim. Dll'leri bile yeniledim ama sorun hala var. Nasıl çözebilirim?

Çözüm
Çözüm
Böyle bir mantık yok beyefendi. Siz bi 10 yıl geriden geliyorsunuz. RAM kullanımı bilgisayarı hızlandırır, yavaşlatmaz. Windows 10 altındaki işletim sistemlerine teknik destek vermiyoruz.

Ayrıca bu sorun için kafanıza göre DLL atmayacaksınız. Rehberimiz var:

[Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b
Benim bilgisayarımda 2 GB RAM var. Bunun 1.89 GB'ı kullanılabiliniyor. Windows 10 ile çalışan diğer programlar bana daha çok gibi geldi. Windows 10 iken %45 RAM kullanımının üstündeydi şuan %35 civarlarında.
Ha tabii ki kafama göre DLL atmayacağım. Bunun için konu açtım.

Sorunu şu an çözmüş bulunuyorum. Recep Baltaş'ın verdiği konunun en altindakı yerdeki şeye tıkladım ve açılan yerin en altındaki DLL dosyalarını indirdim. Güvenli modda başlattım, DLL'leri değiştirdim. 1 tanesi değişmedi ama sorun çözüldü. SysWOW64 ve System32'ye attım bu dosyaları.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı