Windows 8.1 %100 disk kullanımı sorunu çözümü

Windows 8'de bu uygulamaları yaptım, devre dışı bıraktım, bir işe yaramadı.
Meğerse sorunum Wi-Fi bağdaştırıcısındanmış. Windows 8 güncellendiğinde sorunum çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yakşamlar arkadaşlar, kendimde ve çoğu arkadaşlarımda oluşan sistem boştayken %100 olması durumunu araştırdım ve şöyle bir sonuca ulaştım sizlerinde yararlanmasını istedim.

1) Çalıştıra services.msc yazıyoruz
Eki Görüntüle 12022

2) Gelen yerden hızlı getir sağ tık özellikler durdur daha sonra devre dışı bırak diyoruz
3) Aynı yerden windows search bularak aynı işlemleri uyguluyoruz

Eki Görüntüle 12024

%100 kullanma sorununuzun düzelmiş olması dileğiyle iyi geceler
Eki Görüntüle 12023

allah razı olsn kardesm vlala ilk defa üsenmedim yorum atıyorum sayende düzeldi diskm hic yoktansa eskisi gibi sürekli yapmıyor ve ayriyetten o kapatıklarımız soruna yol acmaz değilmi ? + bilgisayarı performansını ve aynı bu sekilde devam etmesini saglamamız icin tavsiyen varmı

Öncelikle görev yöneticisinden işlemler bölümünü açıp hdd bölümüne tıklayıp en çok neyin kullandığına bakın ve resmini çekip bizimle paylaşın ayrıca hdd tune yardımı ile bir test yapın belki harddiskinizde bir sorun vardır.

Her yerden bu sorunu araştırdım fakat çözüm bulamadım.Bu çözümde sorunuma çare olamadı hala disk kullaımım çok yüksek.Yardımlarınızı bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı