Windows 8.1 %100 disk kullanımı sorunu çözümü

Windows 8'de bu uygulamaları yaptım, devre dışı bıraktım, bir işe yaramadı.
Meğerse sorunum Wi-Fi bağdaştırıcısındanmış. Windows 8 güncellendiğinde sorunum çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok sağolun. Sorun çözüldü Bu disk kullanımından yazı yazamıyordum. Hep kasıyordu

Benimde sorunum çözüldü fakat bir sorun olmazmı?

allah razı olsn kardesm vlala ilk defa üsenmedim yorum atıyorum sayende düzeldi diskm hic yoktansa eskisi gibi sürekli yapmıyor ve ayriyetten o kapatıklarımız soruna yol acmaz değilmi ? + bilgisayarı performansını ve aynı bu sekilde devam etmesini saglamamız icin tavsiyen varmı

Her yerden bu sorunu araştırdım fakat çözüm bulamadım.Bu çözümde sorunuma çare olamadı hala disk kullaımım çok yüksek.Yardımlarınızı bekliyorum.

Öncelikle görev yöneticisinden işlemler bölümünü açıp hdd bölümüne tıklayıp en çok neyin kullandığına bakın ve resmini çekip bizimle paylaşın ayrıca hdd tune yardımı ile bir test yapın belki harddiskinizde bir sorun vardır.

Her yerden bu sorunu araştırdım fakat çözüm bulamadım.Bu çözümde sorunuma çare olamadı hala disk kullaımım çok yüksek.Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…