Windows 8.1 %100 disk kullanımı sorunu çözümü

Cok tesekkürler hatamı cozmeme yardımcı oldugun icin

İyi günler arkadaşlar bende de bu sorun olmaya başladı fakat benim sistemim WİN10 ve Windows um ssd ye kurulu yani ssd de Windows um hhd oyunlarım var. Sizin yöntemi uygulamalı mıyım ?

Bu zamana kadar kımse dogru duzgun anlatamamıstı cok saol dısk senın sayende rahatladı yoksa bosuna ssd ye 200-300 verıcektım en az teşekkürler.

windows 10 için %100 disk kulanım için WPR -cancel yazmanız yeterlidir. yazıyı cmd komut sistemine yazıyoruz.

Arkadaşlar sorunun çözümünü videomda anlattım umarım faydası dokunuz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar kardeşim sırf sana teşekkür edebilmek için kaydoldum sorunum çözüldü teşekkür ediyorum tekrardan iyi forumlar...

Slm arkadaşalar windows 8.1 kullanıyorum %100 disk hatası ile karşılaştım internet'te geçen her yolu denedim fakat değişen bir şey olmadı en sonunda hard disk değiştirdim yine aynı sorunla karşılaşıyorum acaba format atarken mi yalnış yapıyorum değiştirdiğim harddisk'te işlem yapabiliyorum fakat bazen kasıyor. Sizce ne yapmalıyım. HİÇ BİR YOLU YOKMU?

Ne kadar üzerinden kaç yıl geçmiş olsa da bana yardımcı oldu. Teşekkürler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…