Windows 8.1 2023-2024 yıllarında kullanılır mı?

baran_glados

Hectopat
Yer
İstanbul
Sorum başlıktaki gibidir sizce düşünceleriniz nelerdir? Şahsen taş çatlasa 4 5 ay kullanırım ondan sonrası çekilmez sizin düşünceleriniz nelerdir?

Sorum başlıktaki gibidir sizce düşünceleriniz nelerdir? Şahsen taş çatlasa 4 5 ay kullanırım ondan sonrası çekilmez sizin düşünceleriniz nelerdir?
Daha uzun kullanılır hala eski Laptop'umda Win 7 yüklü daha üstünü kaldırmıyor Laptop diye yükseltme yapmadım hala çok rahat çalışıyor.

Güncellik açısından pek bir şey beklenemez ancak Windows 7ye göre daha kullanılabilir diye düşünüyorum.

Daha uzun kullanılır hala eski Laptop'umda Windows 7 yüklü daha üstünü kaldırmıyor laptop diye yükseltme yapmadım hala çok rahat çalışıyor.

Ben de sistemime Windows 7 kurmak istiyorum ekran kartı yok Pentium E2160 ve 3 GB RAM var ya Windows 7 yapmak istiyorum fakat ocak ayı Google Chrome desteği gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 hatası çok olan ve ocak 23 de desteği kesilecek bir sistem. Cihazınız Windows 10 desteklemiyorsa ya yeni bir cihaz alırsınız ya da cihazınıza yükseltme yaparsınız böylece Windows 10 kullanabilirsiniz.

Tüm progamlar Win 8.1e olan desteği kesene kadar kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…