Evil Belief
Kilopat
- Katılım
- 27 Aralık 2020
- Mesajlar
- 7.337
- Makaleler
- 4
- Çözümler
- 39
Eski PC'me Kaspersky satın alıp 8.1'i kullanmaya devam edeceğim. Crack işlerine giren tehlikeli sularda gezen biri değilim zaten kullanım alanım belli.
Desteği bitse ne olacak?Windows 8.1'in desteği bitebilir rahatça. Google Chrome desteği olduğu sürece devam.![]()
Desteği bitse ne olacak?
Zaten çoğu kişi Defender'ı kullanmıyor, kullansa bile Kaspersky indirir insanlar.
Desteğin bitiyor olmasının Defender ile bir alakası yok. İşletim sisteminin açıklara karşı savunmasız kaldığı anlamına geliyor fakat bu kaç kişinin umurunda ki?Desteği bitse ne olacak?
Zaten çoğu kişi Defender'ı kullanmıyor, kullansa bile Kaspersky indirir insanlar.
İşte onu diyorum, benim umurumda değil mesela.Desteğin bitiyor olmasının Defender ile bir alakası yok. İşletim sisteminin açıklara karşı savunmasız kaldığı anlamına geliyor fakat bu kaç kişinin umurunda ki?
Mesela örnek:Desteğin bitiyor olmasının Defender ile bir alakası yok. İşletim sisteminin açıklara karşı savunmasız kaldığı anlamına geliyor fakat bu kaç kişinin umurunda ki?
Savunmasız olması çoğu kullanıcı için eksi bir şey.Desteksiz işletim sistemi demek, dosyasız saldırılara karşı savunmasız demek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.