Moneymoon
Hectopat
- Makaleler
- 3
Daha fazla
Windows 8.1 esasında hafif sayılabilecek bir işletim sistemidir ancak bırakın sistem güncellemesini temel sayılabilecek birçok yazılım güncel sürümlerini çektiği için (Chromium, Offie Suit, Steam vs) şahsen ana bilgisayarda kullanmak için çokta önereceğim bir OS olmayacaktır. Windows 10 LTSC veya LTSB sürümlerini kontrol edebilirsiniz. Eğer kırpılmış ISO'larla sorununuz yoksa Thiny11 açıkçası daha sağlıklı olur.
Eğer sizin için durumları komplike duruma getirmeyecekse Debian tabanlı AntiX Linux'a bir göz atmanızı öneririm daha sağlıklı olacaktır düşük bir sistemle hafif bir Linux distrosuna geçmek. Windows 10 sistem güncellemesi almayı bırakma yolunca ve Windows 11 genel anlamda acayip saçma sapan sistem gereksinimleriyle 10 yaşında gayet her şey için mükemmel olan sistemlerde bile ? şekilde kuruluyor, bütün telemetrylerden bahsetmiyorum bile.
Eğer sizin için durumları komplike duruma getirmeyecekse Debian tabanlı AntiX Linux'a bir göz atmanızı öneririm daha sağlıklı olacaktır düşük bir sistemle hafif bir Linux distrosuna geçmek. Windows 10 sistem güncellemesi almayı bırakma yolunca ve Windows 11 genel anlamda acayip saçma sapan sistem gereksinimleriyle 10 yaşında gayet her şey için mükemmel olan sistemlerde bile ? şekilde kuruluyor, bütün telemetrylerden bahsetmiyorum bile.