Windows 8.1 32/64 Bit Tüm Sürümler Birarada Yandex Disk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam,dosyaları indirip flasha yazdırdım.XHQ8N-xxxx-xxxx-xxxx olan kodu kurulum başlarkenmi gireceğim yoksa kurulumun başında mı ?

Kod-Key girmek yok! Bu kısmı atlayarak kuruluma devam et. Konu da açıkca anlatmıştım, dikkatli okumalısın.

Tamam kod-key girmeden kurdum. Aktivasyonu içinde olan program ile mi yapıcam ? Kusura bakmayın, fazla bir bilgim olmadığı için soruyorum acemiyim biraz.

Ama ben neyin nasıl olacağını konudaki resimlerle birlikte açıkladım. Otomatik aktivasyon olanı indirdiysen ekrana çıkan kutucuğa (resim de var) 1 yazıp Entera basacaksın.

8 partlı olanı indirdim. Şimdi ben kurmaya başladım, kurulum tamamlandıktan sonra sorucak 1 e basıcam başka ek birşey yapmama gerek yok değil mi ? Bir de x86 32 bit mi oluyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
X86 32Bit / X64 64Bit, 2Gb (ya da daha fazlası) belleğin var ise X64 yükle. Evet ek hiç bir şey yapmıyorsun, Kod-Key girmiyorsun. Sadece nasıl istiyorsan 1 ya da 2 rakamına basarak kurulumu tamamlayacaksın. Denetim Masası 'Windows Update' açıp tüm güncellemeleri taratıp tekrar tekrar yeniden başlatıp taa ki 'Güncelleme Bulunamadı' diyene kadar yapacaksın.

Anladım, sağolun sizi de meşgul ettim. Kusura bakmayın, çok teşekkürler.

Önemli değil. İndirme bedeli 5TL.'dır. Forum bağış kutusuna atarsınız.

:D Hemen atıyorum. 10 tl atıcam ek hizmette aldım sizden. :)

- - - Güncellendi - - -

Aktivasyon ekranin da kaldi ayarlariniz tamamlaniyor, aktivasyon yapiliyor diyor. 20 dakikadir boyle, hata mi olustu acaba?

- - - Güncellendi - - -

Biraz uzun surmesi normal mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarların tamamlanması makinesine göre biraz uzun (Windows 8.1 linki test edilmiş, sorunsuzdur) sürebilir ama dakikası 20-30 belki. Driverlarını yüklemede sorun yaşıyor olabilir. Sonlanmaz ise yeniden bu sefer aktivasyon ekranına 2 yazarak (Hayır) kurulum yap. Sonra KMSpico (Google yaz) ile aktivasyonu tamamlarsın.

Sonucu buraya yazmayı unutma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı