Windows 8.1 32 Bit için ATI Radeon x1450 x1550 series driver var mı ?

DeeJMert

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımı daha yeni format attım. Bilgisayar 8-9 senelik olduğu için ekran kartı da bir hayli eski. Bu yüzden ekran kartı driverını bulamıyorum. Windows 8.1 32-bit için eğer siz biliyorsanız link atabilir misiniz?

Eskiden böyle saatlerce sürücü arardım bu tür eski kartlar da yeni işletim sistemlerinde çalışsın diye. Artık yapmıyorum. Çünkü ikinci elde güncel sürücüsü olan bir ekran kartı 20 TL, bilemedin 40. Kartınızı değiştirin. Bunu size birinin söylemesi gerekiyordu. hayır kaldı ki sürücü bulsanız bile ne olacak ? Teknik olarak o kart bir çöp. YouTube videolarını bile hızlandıramaz. Hiçbir işe yaramıyor. Zaten 8 yıldan eksi PC bileşenlerine teknik destek vermiyoruz artık.

Adam bir soru sormuş sorduğuna pişman etmişsiniz. Madem o kadar ucuz bir kart hediye edin arkadaşa. Belki durumu yoktur. Siz zamanında hiç kullanmadınızmı eski kart sürekli güncel kartlarımı kullanıyorsunuz?
Şimdi bunları yazdım diye hesabımı silebilirsiniz. Memnun olurum.

Yapabileceğiniz sadece buradan Download Drivers Vista için driver ı indirip kurmayı deneyeceksiniz. Olmazsa paketi masaüstüne ya da c:/ sürücüsüne çıkaracaksınız sonra aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcısı seçeneğinden yazılımınızı güncelleyiniz seçeneği ile bu paket dosyasını göstermeniz. Sanırım sorunsuz çalışacaktır. Ancak 8.1 ve üzeri bir işletim kullanacaksanız daha üst model ekran kartlarına geçiş yapmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı