Windows 8.1 64 Bit ATI Radeon HD 4650 Ekran Kartı Sorunu!

MY49

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 1 TB disk aldım. Sistemimi Windows 8.1 64 Bit olarak kurdum. Ancak ATI Radeon HD 4650 ekran kartımın Windows 8.1 desteği yok. Oyunlarda çok büyük sorun yaşıyorum. Böyle gidecekse Windows 7'ye geçiş yapacağım. Bu arada ATI Catalyst 12.11 Beta 11 Modded driver For Legacy GPU - Guru3D.com Forums bu sitede Windows 8.1 destekli driver varmış. Bunu da denedim ancak program açılmadan önce şöyle bir hata veriyor.
Ads%C4%B1z%281%29.png

Çözümünü bulan arkadaşlardan rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler..

Merhabalar o desteki kesilen ekran kartını win8-e zorlamak istiyorsun yani
Al bir directx 11 ekran karti rahat et problemden kafan uzak olsun hemde win9 gelince ne yapicaksin? win 7 ye devammi?

@Zaur söylemesi herkes için kolay kardeşim. Para kazanmak kolay iş değil. Bunu söylemen için karşındaki kişinin maddi durumunu bilmen gerekiyor.

1tb disk aldigina directx11 destekli kart alabilirdin ben hala 80gb hdd kullaniyorun amma problem olmasin diye ucuz olsa bile directx11 destekli gt440 1gb almisim yani biliyorum para kazanmak kolay degil amma harcamasini bilesin

@Zaur kardeşim 1 TB diski aldım çünkü diskim yanmıştı. Kimsenin durumunu bilmeden yorum yapma hakkına sahip değilsin. Senin 80 GB diskin varmış. Ama benim yoktu. Onun yerine ekran kartı alıp tekrar disk almayı mı beklemeliydim? Lütfen mantıklı konuş..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı