Windows 8.1 64 bit ile 2 GB Ram sorun olur mu?

Özür dilerim ama onboard olduğuna nerden bakılyor gene biosu kurcaladım ekran yerine geldiğimde 64 mb 128 mb ve 224 mb vardı 128 mb seçiliydi 224 mb seçtim sonra altta onboard veya pcı express diye bişeyler vardı pcı express seçiliydi onboard yaptım sonra tekrar pcı express yaptım şimdi onboard mı değil mi veya başka nerden bakılyor?
 
Ekran kartına bakmak için girmedim BIOS'a yeni ram taktım çalışıp çalışmadığını öğrenmek için bakmıştım.
Bu arada ben çalıştır'a dxdiag yazarak bakıyorum şuan GPU-Z programını yükleyip buraya yazarım ne olduğunu.
 
Budur, anlamadım nereden bakılıyor fotoğrafını atayım dedim.

ekran.JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamire götürmüştüm bi ara hatta sordum ekran kartı sorunlu mu onboard mı diye ekran kartın yok onboard da değil demişti. Neyse ben 64 bit indirim biraz fazla uzadı sanki.
Şu an baktım bir yere girdim onboard değil ama onboard'a ayarlanabilir. Gönül rahatlığı ile 64 bit indirebilirim :melek:
 
İndirip rapor oluşturup buraya atarım atmasınada 32 bit çoğu yerde önerilmiyor en azından denemiş olurum. Aida64 indirip raporu buraya ekleyim.

Evet yaptım biraz uzun sürdü malesef Report indir Report.htm burada neyi eksik neyin driveri güncellenmesi gerek onları söylerseniz memnun olurum :)

THE_MILLER kardeşim bi gelişme var mı?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı