Berat5141 Centipat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 Bilgisayarı açtığımda sürekli başka kullanıcı diye bir hesap geliyor ve bu kullanıcı bilgisayarda gözükmüyor. Bu yüzden de bilgisayarı her açtığımda şifre girmek zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Dosya Ekleri 1.jpeg 133 KB · Görüntüleme: 56
Bilgisayarı açtığımda sürekli başka kullanıcı diye bir hesap geliyor ve bu kullanıcı bilgisayarda gözükmüyor. Bu yüzden de bilgisayarı her açtığımda şifre girmek zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mı?
KS KS Berat5141 Centipat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #11 Sağ olun hocam düşüneceğim. Windows 10dayım bu sefer de diğer kullanıcı diyor gerçekten sinir bozucu bir durum. Son düzenleme: 24 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Sağ olun hocam düşüneceğim. Windows 10dayım bu sefer de diğer kullanıcı diyor gerçekten sinir bozucu bir durum.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 24 Ağustos 2024 #12 Berat5141 dedi: Sağ olun hocam düşüneceğim. Windows 10dayım bu sefer de diğer kullanıcı diyor gerçekten sinir bozucu bir durum. Genişletmek için tıkla... Yükseltme mi yaptınız? Eğer bu bir hata ise ki yüksek ihtimalle öyle bu durumda hatanın gitmesi için muhtemelen sıfırdan Windows 10 kurmanız gerekiyor Zaten her türlü Windows 10'a geçmeniz daha güvenli yani yinede kazançtasınız Artı 0 Eksi
Berat5141 dedi: Sağ olun hocam düşüneceğim. Windows 10dayım bu sefer de diğer kullanıcı diyor gerçekten sinir bozucu bir durum. Genişletmek için tıkla... Yükseltme mi yaptınız? Eğer bu bir hata ise ki yüksek ihtimalle öyle bu durumda hatanın gitmesi için muhtemelen sıfırdan Windows 10 kurmanız gerekiyor Zaten her türlü Windows 10'a geçmeniz daha güvenli yani yinede kazançtasınız
KS KS Berat5141 Centipat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #13 Yerel hesap açtım ve sorunum düzeldi teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm