OknKardashian
Kilopat
Daha fazla
Her bigiisayar acildiğinda şifre soran windows 8 ozelliğini netplwiz ve denetim masasi yollariyla kapattim.Bu seferde her actigimda beni parola yanlış diye karsiliyor ve "tamam" a tikliyorum geri yapip aciyorum.Nasil windows 8 i "Aç" tusuna bastigimda masaustu ekranini gorebileek hale getirebilirim. Resimde gördüğünüz gibi Parola Korumalı diyor ancak
Burada olduğu gibi bilgisayardaki ayarlar. Daha da ilginç olan şey bilgisayar kendi kendine Başka Kullanıcı diye bir kullanıcı açtı ve ben bilgisayarı ilk açtığım ona girmeye çalışıyor ve şifre yanlış diyor.
Buradaki gibi. Bu kullanıcı Windows içinde gözükmüyor. Bu sorunla karşılaşan insanlar olmuş ancak doğru düzgün bir cevap yok.
Burada olduğu gibi bilgisayardaki ayarlar. Daha da ilginç olan şey bilgisayar kendi kendine Başka Kullanıcı diye bir kullanıcı açtı ve ben bilgisayarı ilk açtığım ona girmeye çalışıyor ve şifre yanlış diyor.
Buradaki gibi. Bu kullanıcı Windows içinde gözükmüyor. Bu sorunla karşılaşan insanlar olmuş ancak doğru düzgün bir cevap yok.