Windows 8.1 açılmıyor

BMW_M8Competion

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS N61JA 4+4 GB DDR3 RAM 256SSD İntel Core İ3 İnside ATI MOBILITY RADEON HD 5730 GRAPHİCS 1 GB Kırık Menteşe (14 Yıllık Laptop.)
RAM
4 GB RAM (2x2GB RAM)
Ekran kartı
ATI Radeon HD 5730 1GB
İşlemci
Intel Core Inside I3
Merhaba. Windows 8.1 Single Language, dün indirdim ve driver yükledim (Driver Booster 12 de) ve bugün açtım böyle oldu komut denedim, sıfırlanmıyor.
Böyle kaldı :(

Dosya Ekleri

• IMG_20250114_121853.jpg
    IMG_20250114_121853.jpg
    218 KB · Görüntüleme: 34
Bir insan neden Driver Booster kullanır ki? Abi altı üstü donanım kimliğini al yapıştır Google'a ya da notebook modelini yaz sonuna da driver yaz bitti gitti neden yanlış programlar kullanıyorsunuz ki anlam veremiyorum.

Bir insan neden Driver Booster kullanır ki? Abi altı üstü donanım kimliğini al yapıştır Google'a ya da notebook modelini yaz sonuna da driver yaz bitti gitti neden yanlış programlar kullanıyorsunuz ki anlam veremiyorum.

Peki başka şekilde otomatik olarak driver indirebilirim?

Peki başka şekilde otomatik olarak driver indirebilirim?

Abicim Driverpack indirme bence sdı(snappy driver installer) daha iyi.

Asla otomatik indirme driver'ları. Kendin yükle gitsin zaten epi topu 3-4 tane bişe.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı