Windows 8.1 açılmıyor

plathon

Hectopat
Merhaba arkadaşlar

Dün akşam dizüstü bilgisayarıma ( samsung NP350V5C ) norton internet security i silip bitdefender 2014 yükleyip windows güncelleştirmesini yaptıktan sonra bilgisayarım açılmadı. F8 , Shift + F8 e basılı tutmama rağmen recovery menüsüne giremedim ( ki ilk amacım recovery değil içinde bilgilerim mecvut )

Nasıl çalıştırabilirim ?

Yardım edecek olanlara şimdiden teşekkür ederim

İlginiz için teşekkür ederim .

Kurulum medyasından kastınız windows 8 DVD si ise eğer mevcut değil. İçine gömülü windows 8 recovery yaparak format atıyordum. :S

Verdiğiniz linkleri inceleyip sorunu çözmeyi deniyeceğim

Aklıma bir soru takıldı.

Bu linkten indirdiğim window8.1 ile boot edip ( ki boot edip etmiyeceğini bilmiyorum :S ) kendi orjinal sürümüm silinecek mi yoksa sadece açmak için mi kullanacağım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İndiriyorum. Umarım becerebilirim :S İlginiz için tekrar teşekkür ederim.

Şöyle birşey fark ettim ... Windows 7 DVD si koyup bilgisayarı başlattığımda boot etmedi :S aynısı windows 8 de de olmasın :S

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunumu recovery yaparak çözdüm ama bu da yeni sorun oluşturdu..

14.03.2014 tarihinde bilgisayarıma norton internet security yi silip bitdefenderı yükledikten sonra bitdefenderın içindeki vulnerability i çalıştırıp windows güncelleştirmelerini yaptıktan sonra reset attım ve açılmadı.

Sorunum şöyle :

Recovery ile 15.03.2014 tarihli bir yedekleme yaptım ve bilgisayarı bu yaptığım yedekleme ile açayım dedim açılmadı. Bende 6 ay önce yaptığım yedeği kullanarak açtım. Bu seferde bilgisayarımda bu süredeki kaydettiğim veriler kaybolmuş oldu. Bu aldığım yedekteki bilgilere ulaşabilir miyim ? ( Recovery yapıp bu tarihi seçtiğimde bu sefer bios açılıyor ve asla başka birşey yapamıyorum . tekrar 6 ay önceki yedeğe dönmek zorunda kalıyorum )

Amacım 15.03.2014 tarihli verilere ulaşıp bilgisayara format atmak bunu nasıl yapabilirim ?

Bilgilerinin içinde bulunduğu recoveryi geri yükleme yapamıyor musun? Sistem açılmasa bile harddisk içeriği okunabilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı