windows 8.1 amd sorunu

f0rester

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2013
Mesajlar
122
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
merhaba arkadaşlar cogu forumda nasıl yapılır gosterılmiş ama hepsini denememe ramen hala olmadi ati mobilty readon 4650 yuklenmıyor bilgisayar ne yapmam gerekiyor ?
 
Nasıl bir hata veriyor? Ekran kartının 8.1 desteği yok. Ayrıca Windows 8 sürücüyü yüklemesi lazım.
8.1 desteği yok derken. :D Ben hd2400 ekran kartını windows 8.1'e yükledim ve hiç bir problem olmadı. Soruna gelinde, Ekran kartı sürücünü (windows yüklediyse) aygıt yöneticisinden kaldır. Daha sonra amd'nin sitesinden son sürümü yazılımı indir. Bilgisayarının internet bağlantısını kes ve sürücüyü kur. Kurulum bitince interneti aç.
 
Kâfi değil bazı oyunlarda windows'un yüklediği sürücü sorun çıkartıyor. Ayrıca amd'nin overdrive gibi uygulamalarını kullanabiliyorsun. Bilmeyenler için baya faydalı oluyor. :D
 
Niye küçümsediniz anlamadım. Siz konu'da ''amd'nin o ekran kartı için 8.1 desteği yok'' dediniz. Bende kendi ekran kartımı söyleyerek ''bu ekran kartı için bile var'' dedim. Tartışıp konuyu dağıtmaya lüzum yok.
 
Hocam kusura bakma bugün herkeste bir yanlış algılama durumu var. Konuya gelirsek arkadaşın ekran kartı hd 4000 serisi. AMD yazılımı ile Windows 8.1 ile çok sorun yaşayan oldu. Windows Update ile güncel driver zaten yükleniyor. Fakat yaptığınız yorum ile sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Size gelirsek hd2400 olayını siz açtınız. Benim demek istediğim bu kartla artık bir yere varılmaz, görüntü almaktan başka bir işe yaramaz. AMD yazılımı olmasa da olur yani. Ama siz ne yaptınız tabiki duydu sömürüsü.
 
Ben duygu sömürüsü felan yapmadım. Ben amd'nin kendi yazılımını yükledim ve hiçbir sorun yaşamadım. Hd2400 olayını ben açmadım. Sadece kendimden örnek verdim ve siz iki mesaj sonra ''hd2400 ile oyun oynamaya kalkışmanız bile tuhaf'' dediniz. Düşük grafikli oyunları oynatabilen bir kart. Mesela minecraft'ı güzel bir şekilde oynuyorum. Ancak amd'nin sürücüsü olmayınca oyunu açmıyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı