Windows 8.1 ATI X1300 Serisi Sürücü Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buraya bakabilirsin X1300 sürücüsü için.

ATI RADEON X1300 - X1500 Windows 8 Sürücüsü | Technopat Sosyal

Görüntü sürücüleri %98 gibi bir oranla uyumlu olarak çalışabiliyor. Ayrıca ses ve lan sürücüleri de aynı şekilde çalışabiliyor. Birde 7 ile 8 arasında sürücü konusunda çok fazla fark olmadığını göz önüne alırsak uyacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:

%98 gibi bir rakamı neye dayanarak söyledin açıklar mısın (Görüntü, ses ve lan sürücüleri)? Nerede öğrettiler bunu acaba?

%98 gibi bir rakam demek Windows 7 ve Windows 8 arasındaki fark gibi birşey demek oluyor. Dediğin mantıkla buraya çıkıyor bu. Biraz daha dikkatli düşünüp yazman daha iyi olacaktır.

Kendim denediğim için söylüyorum. Babamın bürosunda bu pazartesi XP yüklü makineyi 8.1'e terfi ettim. Ayrıca ilaçlayacağım için internet bağlantısını bile yapmadım. Ama cihazı formatladığım gibi ses, lan gibi tüm sürücüleri kuruldu.(Grafik sürücüsü olmadığından fix 1024x768 çözünürlükte idi.) Daha sonra GeForce 6150 ekran kartının Windows 7/Vista sürücüsünü indirdim ve kurdum. Şuanda çatır çatır çalışıyor.

Bilgim ve tecrübem varda konuşuyorum.

Bunu yaptın diye %98 gibi rakamı söyleyebiliyorsun yani. Yazılımları ve kodlamaları hakkında daha bilgi sahibi olmadan bir bilgisayarda 2 tane sürücü kurarak bu genellemeyi nasıl yapabiliyorsun anlam veremiyorum size.

%98 gibi birşey mümkün değil. Gerçek de değil. Yanlış bilgilendirme yapma lütfen.

O sadece geçen gün yükleme yaptığım sistem idi. Ondan daha önce bir çok makineye kurulum yaptım ve hepsinde elle sürücü yüklemeye çalışmadım. Hepsi çatır çatır çalıştırıyor. Ayrıca yanlış bilgilendirme yapmadım çünkü Windows 8 zaten kendi içinde gerekli olan bir çok sürücüyü bulunduruyor.
Ayrıca denemediğim bir şey için zaten yüksek olasılıklarla konuşmam ben.

O işletim sistemi için sürücü destekleri var. Kurabilirsiniz.

Ben bulamadım link atar mısınız?

Hocam verdiğiniz linkte

Bunu mu diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakarttın vga çıkışından görüntü almayı denediniz mi? Sonuçta bu grafik kartının artık bir değeri kalmadı.

Hocam teşekkür ederim, uğraşamayacağım. Windows 7 kuracağım zaten Allah izin verir de sağ kalırsak yaza doğru bilgisayar alacağım. Bu bilgisayar evdekileri idare etsinde yeter. İyi forumlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…