Windows 8.1 Bilgisayar Ayarları Açılmıyor

Ahmet Baklacı

Megapat
Yer
Mordor
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda bilgisayar ayarları maalesef açılmıyor. Sorun Windows Repair programını kurduktan sonra oldu. Tarama falan yaptım yeniden başlattım ve bilgisayar ayarları açılmıyor. Bilgisayarımda ASC veya herhangi bir virüs yok. CCleaner ve Norton 360 kullanıyorum.

Mesela başlatı açtığımda aramaya bilgisayar ayarları yazıyorum herhangi bir ayara tıklıyorum ve :

YvA946.jpg

Gördüğünüz gibi bu hata çıkıyor. Ve bu sorundan sonra ;

blW0rb.jpg

Resimde gördüğünüz gibi masaüstü kutucuğu yok esc tuşu ile çıkmak zorunda kalıyorum. Orada bilgisayar ayarları vardı oda kayboldu. Başlat'tan uygulamalara girdiğimde ordada maalesef bilgisayar ayarları yok.
Başka bi forumda ;
Kod:
%ProgramData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs
bu kodu çalıştıra girin diyordu. Orada bilgisayar ayarları var girince denetim masasına atıyor.
@Recep Baltaş bu kodu cmd'ye girin diyordu bir konuda ;
Kod:
powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\ImmersiveControlPanel\AppxManifest.xml
Bunuda denedim fakat olmadı cmd'den sfc /scannow denedim bilgisayarı yeniden başlattım yine düzelmedi. Dediğim gibi Windows Repair (Tweaking'in) ayar yaptıktan sonra oldu. Şimdiden teşekkürler. @Recep Baltaş @MF

Arkadaşlar sorunum maalesef hala devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı