Arda Karataş Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #1 Merhaba, W8.1 kullanıyorum bilgisayarımı her açışımda böyle bir uyarı ile karşılaşıyorum. Bir anda başladı, lütfen bir çözüm önerisi söyleyin. Çok gıcık bir durum bu, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2020
Merhaba, W8.1 kullanıyorum bilgisayarımı her açışımda böyle bir uyarı ile karşılaşıyorum. Bir anda başladı, lütfen bir çözüm önerisi söyleyin. Çok gıcık bir durum bu, teşekkürler.
FaWoRi Hectopat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #2 Wifi adaptör mü kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Bahadır20 Centipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 247 Çözümler 1 5 Temmuz 2020 #3 Bu sorunu arada bende yaşıyorum dert edilecek bir sorun değil genellikle pc yi yeniden başlattığımda oluyor sorun olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Bu sorunu arada bende yaşıyorum dert edilecek bir sorun değil genellikle pc yi yeniden başlattığımda oluyor sorun olduğunu düşünmüyorum.