Msi Ghost GS60 windows 8.1 internet bağlantısı kopma sorunu

Adamın teki

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi forumlar...

Eskiden windows 7 kullanıyordum herhangi bir sıkıntı yoktu. Cumartesi günü sipariş verdiğim Msi Ghost gs60 model bilgisayarım bugün geldi internete bağlıyorum herhangi bir sıkıntı yok ama Google'a girdiğimde internet direk kopuyor, steam'de de aynı sorun var internet direk kopuyor modeme reset attım ama sonuç aynı. Yardımlarınızı lütfen esirgemeyin :D iyi forumlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız ağ bağdaştırıcısı için MSI yada kaynak üreticinin web sitesinden güncel sürücüleri indirip kurmayı denediniz mi? Bazen cihaz üzerinde son sürücüler gelmeyebiliyor, bu nedenle problem olabiliyor.

Ek olarak modem içerisinde kablosuz bağlantı özelliklerinde hangi kanalı kullandığınıza bakıp değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Mümkünse aynı testi kablolu olarak bağlanıp denerseniz sorunun sadece kablosuz bağlantıda mı gerçekleştiğini anlayabilirsiniz. Bence öncelikle bu testi yapın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı