Windows 8.1 Bilgisayarı Hızlandırma

ahmet_o3

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Benim bilgisayarım w8.1, 6gb ram, i5, 1tb hafıza olan bir diz üstü. Bilgisayar markası asus. Bilgisayarım çok yavaşladı. Açılışı ilk aldığımda 3 4 saniyeydi ama şimdi 2 3 dk'yı geçiyor. Tamamen kullanmak için bilgisayarımı hızlandırmak ve windows hatalarını gidermek için bir program almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Sorunun basit. Windows 10 yükle hızlansın.
w10 yukledim senin yuzunden bilgisayar oyunlarda hata verdi surekli cok kotu duzeltmek icin sifirdan baslat yaptim w10 da sorun varmis sifirdan baslat yapinca yuzde .... Da donup kalabiliyomus dondu benimkide yuzde 80 de kapatip actim bi kackere usb den format atmaya calistim olmadi goturdum anlayan birine 1tb lik harddiskim bozuldu hepsi senin yuzunden:)Allahindan bul bro:D

w10 yukledim senin yuzunden bilgisayar oyunlarda hata verdi surekli cok kotu duzeltmek icin sifirdan baslat yaptim w10 da sorun varmis sifirdan baslat yapinca yuzde .... Da donup kalabiliyomus dondu benimkide yuzde 80 de kapatip actim bi kackere usb den format atmaya calistim olmadi goturdum anlayan birine 1tb lik harddiskim bozuldu hepsi senin yuzunden:)Allahindan bul bro:D
@Recep Baltaş şu arkadaşa anlatın hocam. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı