windows 8.1 bios ayarları

wtf.Mitsu

Hectopat
Daha fazla  
arkadaşlar lenova z580 bilgisayarım var geçenlerde 8.1 yükledim bios ayarlarında graphic device optimus seçersem oyunda fps alamıyorum. yine graphic device da uma only seçersem bilgisayar açıldığında nvidia denetim masasına ulaşamıyorum fakat oyunda fps normale dönüyor. Nvidia ekran kartı driver i 8.1 e göre yüklü. Ne yapmam gerektiğini anlamadım. Şuan uma only seçili ancak nvidia denetim masası yok oyunu intel ilemi çalışıtırıyor yoksa nvidia ile mi ?

Sağ klik yapıp grafik işlemci ile çalıştır seçeneği ile kısa yoldan yapabilirsin. Ve Nvidia denetim masasının 3D ayarlarının yönetilmesi bölümünden program ayarları kısmına gelirsen oradan hangi programı hangi grafik işlemci ile çalıştırabileceğini seçebilirsin.

kardeşim hepsi yapılı. Ben global offensive oynuyorum cs go nvidia denetim masasında hepsi 3d ayarlarında fps için özel şekilde ayarlı nvidia ayarları öyle olduğu halde yüksek özellikli grafik işlemci ile çalıştırdığım halde maksimum 60 alıyorum. Sonra biostan graphic device yi uma only seçiyorum bu sefer nvidia denetim masası komple kalkıyor anladığım kadarıyla nvidia devre dışı kalıyor bu sefer aynı oyunda 130 larda fps alıyorum ama intelin ekran kartı o oyuna o kadar fps kazandırır mı onu anlamadım işte ki benim yüksek ekran kartım nvidia

bios ayarlarını kurcalamadım kardeşim optimusa getirdiğimde intel ve nvidia drverlarini kurayım oyunu nvidia ile başlatayım 60 fps yi geçemiyorum ki dikey senk. felan kapalı olduğu halde daha öncede 130 larda alırdım. Uma only seçiyorum oyuna giriyorum 130 larda fps alıyorum hiç bir şey anlamadım bu işte

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı