Windows 8.1 Boot menüde USB çıkmama sorunu

Çağrı Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar az önce Windows 7'ye geçeceğim için bir Windows 7 USB'si yaptım, sorun şurada ki BIOS'a girdiğimde boot seçeneğinde 1. boot şeklini USB yapmak istediğim zaman USB çıkmıyor sadece HDD gözüküyor.

Sorun bende mi yoksa USB'de mi merak ediyorum.

Anakart :
Pegatron A25

Bilgisayar :
13L-GNB1567B2I3

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD'nin yanında + simgesi varsa Enter'a bas, alt menüde USB yer alıyor olabilir. Olmazsa BIOS'ta UEFI veya CSM ayarı varmı kontrol et. Windows 7'nin UEFI desteği yok. CSM devreye sokman gerekebilir.

Windows 7 tavsiye etmiyoruz.

Yazı yazmam engellendiği için istemeden de kuralları çiğneyerek yeni bir hesaptan yazıyorum, bunun için özür dilerim.

Boot menüye girdiğimde usb den başlatıp windows u kurdum. Şimdi başka bir sorun ortaya çıktı. Çözünürlüğüm 1024x768 üzerine çıkmıyor. HD3000 sürücüsünü kurmaya çalıştığım zaman sistemde bir HD3000 olmadığını söylüyor ve kurmama izin vermiyor, ayrıca aygıt yöneticisinde sadece 2 adet Standart VGA Graphics Adapter bulunuyor ve driver'i yüklü olmayan Standart VGA Graphics Adapter'i seçtiğimde ve güncelle dediğimde zaten en son sürüm yüklü diyor.

http://i.hizliresim.com/r6jZnN.jpg

Teşekkürler sorunu çözdüm.

Hiçbir zaman korsancılık yapmadım yapmak istemem, insanlar bu sistemler için çok para harcayıp çok emek sarfediyorlar. Ben korsancılık yaparsam adamların suratına tükürmüş gibi olurum. Elimde Windows 7 keyi olduğu için windows 7 kurmayı tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…