Windows 8.1 Boot menüde USB çıkmama sorunu

Çağrı Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar az önce Windows 7'ye geçeceğim için bir Windows 7 USB'si yaptım, sorun şurada ki BIOS'a girdiğimde boot seçeneğinde 1. boot şeklini USB yapmak istediğim zaman USB çıkmıyor sadece HDD gözüküyor.

Sorun bende mi yoksa USB'de mi merak ediyorum.

Anakart :
Pegatron A25

Bilgisayar :
13L-GNB1567B2I3

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD'nin yanında + simgesi varsa Enter'a bas, alt menüde USB yer alıyor olabilir. Olmazsa BIOS'ta UEFI veya CSM ayarı varmı kontrol et. Windows 7'nin UEFI desteği yok. CSM devreye sokman gerekebilir.

Windows 7 tavsiye etmiyoruz.

Yazı yazmam engellendiği için istemeden de kuralları çiğneyerek yeni bir hesaptan yazıyorum, bunun için özür dilerim.

Boot menüye girdiğimde usb den başlatıp windows u kurdum. Şimdi başka bir sorun ortaya çıktı. Çözünürlüğüm 1024x768 üzerine çıkmıyor. HD3000 sürücüsünü kurmaya çalıştığım zaman sistemde bir HD3000 olmadığını söylüyor ve kurmama izin vermiyor, ayrıca aygıt yöneticisinde sadece 2 adet Standart VGA Graphics Adapter bulunuyor ve driver'i yüklü olmayan Standart VGA Graphics Adapter'i seçtiğimde ve güncelle dediğimde zaten en son sürüm yüklü diyor.

http://i.hizliresim.com/r6jZnN.jpg

Teşekkürler sorunu çözdüm.

Hiçbir zaman korsancılık yapmadım yapmak istemem, insanlar bu sistemler için çok para harcayıp çok emek sarfediyorlar. Ben korsancılık yaparsam adamların suratına tükürmüş gibi olurum. Elimde Windows 7 keyi olduğu için windows 7 kurmayı tercih ettim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı