Windows 8.1 Boşta 2.5 GB RAM Harcaması Normal mi?

007 Jets

Hectopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi boşta bu kadar RAM harcaması normal midir? Arka planda Avast , MSI Afterburner , Catalyst Control Center dışında açık uygulama yok. Yaklaşık 2.5-2.7 GB arası RAM harcandığı gözüküyor görev yöneticisinde. Sistemim;
  • Core i5 4690 3.5 Ghz
  • R9 290X PCS+
  • MSI Z97 GAMING 3
  • G-Skill Ripjawsx (4x2) 1866Mhz 8GB RAM
  • Samsung 120GB EVO SSD
  • 1TB Cavier Blue HDD
  • HAF 912 PLUS 750W 80+
  • Windows 8.1 Pro

Sizce bu normal mi?

Bence gayet normal. Benim arkaplanda Magician ve ses driverı çalışıyor. IE'de 3 sekme açık ve şu an 20% gibi kullanım var.
Bir not düşeyim: Bazı programlar çalışmadıkları halde ramden fazlaca yiyebiliyor.

Bende arkaplanda sadece Avast, Catalyst Control Center ve Malwarebytes varken 1.7 GB ram kullanıyor. Virüs olabilir taratmanda fayda var.

Bende boşta 4 GB kullanıyor şu an. Normal...

Ben yine de emin olmak istiyorum :) Çok teşekkürler. Üstünde yorum yapabileceğiniz ve önemli SS'ler ;
(Buradaki kullanılan değerleri toplayınca 2500-2600 MB kadar etmiyor sanırım. Bunların göstermediği işlemler de mi var acaba?)

Görev ymneticisi.PNG

grev.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı 2.PNG

Ekran Alıntısı 3.PNG

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı