Windows 8.1 Bozuk kayıt defteri onarımı

SayDeath

Kilopat
Windows 8.1 işletim sistemim aşırı kullanımdan çöktü. SRT/SrtTrail.txt üzerinden bu hatanın ana sebebinin kayıt defterinin hasar aldığını tespit ettim. Sistem güvenli modda açılmıyor, yenileme yapılmıyor, başlangıç onarım yapılmıyor, sistem geri yükleme kapalı. Format çözümünden başka çözümler istiyorum içinde bir sürü verim var.

Windows 8.1 işletim sistemim aşırı kullanımdan çöktü. SRT/SrtTrail.txt üzerinden bu hatanın ana sebebinin kayıt defterinin hasar aldığını tespit ettim. Sistem güvenli modda açılmıyor, yenileme yapılmıyor, başlangıç onarım yapılmıyor, sistem geri yükleme kapalı. Format çözümünden başka çözümler istiyorum içinde bir sürü verim var.
Kayıt defterinin kopyasını almadıysan geçmiş olsun.

Verilerine bir şey olmuyor diye düşünüyorum ama Windows bozuk çalışabilir.

O önemli değil disk calisiyor SSD üzerinden görebiliyorum ne olur ne olmaz yedeğini alacağım. Matex SATA dönüştürücü sipariş ettim Total'de 3 disk 1 verileri olan bozuk 2 SSD disk 3 yedek disk SSD üzerinden bozuk disktekileri yedek diskine atıp deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı