Windows 8.1 Bu Anahtar Çalışmayacak Sorunu

Emir Lokmacı

Hectopat
Arkadaşlar birden fazla sorum var. Bu soruları bu gün çözmek istiyorum sizde bana yardımcı olursanız. Öncelikle olayları anlatayım sizlere umarım çözüm buluruz.
Windows 10 çıktığı gün bilgisayarımda Windows 8.1 vardı Windows 10'a Rezerve ettim ardından aynı gün Windows 10'u bilgisayarıma kurdum. Update seçeneği ile ve benim ürün anahtarım değişti ben bu ürün anahtarını not ettim. Temiz bir kurulum için Windows 10 iso dosyasını @Recep Baltaş'ın anlattığı gibi indirdim.
Bilgisayarıma temiz bir kurulum gerçekleştirdim. Kurulum esnasında hiçbir ürün anahtarı girmedim. Windows kendisi ürün anahtarını girmiş ben de kontrol ettim Windows 8.1'i update ettikden sonra Windows 10 ile gelen ürün anahtarını girmiş fakat ürün etkinleşmedi farklı bir ürün anahtarı falan deneyin diyor. Etkinleştirme butonu bazen çıkıyor genellikle çıkmıyor çok zor çıkıyor defalarca yeniden başlattıkdan sonra bilgisayarı çıkıyor. Ben bu şekilde bilgisayarı 5-6 gün kullandım. Şimdi ise acaba rezerve konusunda sıkıntı mı oldu rezerve ettirmedim mi diye düşündüm. Bu yüzden tekrar Windows 8.1'e dönmeyi karar verdim ordan Update ederek Windows 10'a geçeceğim sonra temiz kurulum falan yapmayı düşündüm. Ama şimdi yeni bir sorun ile karşılaştım. Technopat forumdan Windows 8.1 İso dosyasını indirdim. Kurulum esnasında benden Ürün Anahtarımı girmemi istedi. Girmeye çalıştım fakat şöyle dedi: Girilen Ürün Anahtarı, yükleme işleminde kullanılabilecek hiçbir Windows görüntü dosyasıyla eşleşmiyor. Farklı bir ürün anahtarı girin. Böyle dedi bende internetten bu konu üzerine araştırmalar yaptım. Kurulum dosyasının içine bir dosya atarak ürün anahtarı sorusunu sormayı engelledim. Temiz kurulumu gerçekleştirdim. Şimdi etkinleştirmeye çalışıyorum şöyle bir sorun veriyor. Ne yapmalıyım ? Yardımcı olan herkese şimdiden Teşekkürler.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8
bu linkten aracı indir de ve ac o programı sana dilini secmeni ve windows sürümünü ve işlemci mimarini sorucak senin urun anahtarın hangi sürümün ürün anahtarı ise o windows sürümünü indir ve bilgisayarın kaç bit ise bigisayar simgesine sağ tıklayarak ozelliler diyerek sistem türünün yanında yazar x86 32 biittir x64 ise 64 biitir ona göre indirdiğin programdada öyle yapıcaksın sonra sana iki sık sorucak usb flashamı yoksa iso dosyasımı diye sen iso dosyası secenegini tıklıcaksın ve sana yine sorucak iso dosyasını nereye indirmek istedigini diye sen nereye indirmek istiyorsan oraya indir ve kaydet iso dosyasını indiricek iso dosyası indikten sonra nereye indirdiysen oradadır bu videoyu izleyerek usbye yazdırabilirsin kurulum esnasında urun anahtarı sorucak sen gir urun anahtarını yuksek ihtimalle kabul edecektir yardım edebildiyesem ne mutlu bana :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı