Windows 8.1 C0000034 hatası !!!

Crazy boy

Hectopat
Daha fazla  
received_m_mid_1425667974037_2289044ef9fe351102_0.jpeg
Benim bilgisayarım Lenovo notepad U130. Dün güncelleme olurken bilmeden bilgisayarı kapattım ve geri nasıl dosyalarımı kaybetmeden açacağımı bilmiyorum. Geri bilgisayarı açtığımdaFatal error C0000034 259 of 17467..... diye bir ekran çıktı. Sonra bekledikten sonra bilgisayarı kapatıp yeniden açtım ve bu (yukarda gördüğünüz) ekran çıktı.Dosyalarımı kaybetmeden nasıl bilgisayarı kurtarabilirim?

Son düzenleme:
Veri kurtarmada pek başarılı olamasam da sana evde harici disk varsa ona herhangi bir işletim sistemi kurmanı ordan da windows 8 kurulu olduğu hard diskteki verileri kopyalamanı öneririm sonrada format atarsın. (Tabikide biraz uğraştırıcı daha kolay yolunu bilmiyorum.)

Veri kurtarmada pek başarılı olamasam da sana evde harici disk varsa ona herhangi bir işletim sistemi kurmanı ordan da windows 8 kurulu olduğu hard diskteki verileri kopyalamanı öneririm sonrada format atarsın. (Tabikide biraz uğraştırıcı daha kolay yolunu bilmiyorum.)
Sağolun ama benim o bilgisayarda çok önemli dosyalarım vardı o yüzden format dışında bir çözüm arıyorum.

Hayır hayır anlamadın bu yöntemde sen dosyalarını zaten bir yere kaydetmiş oluyorsun kaydettikten sonra format atacaksın sonra dosyalarını geri yüklersin. Kısacası dosyalarını yedekle format at.

Hayır hayır anlamadın bu yöntemde sen dosyalarını zaten bir yere kaydetmiş oluyorsun kaydettikten sonra format atacaksın sonra dosyalarını geri yüklersin. Kısacası dosyalarını yedekle format at.
Tmm anladım sağolun. Öyle yapmaya çalışacağım.

Dediğinizi yapıyorum. Inşallah işe yarar. Peki bunu yaptiktan sonra eskiden bilgisayarda olan uygulamaları (oyun, virus programı vs.) yenidenmi bilgisayara yüklemem gerekicek ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı