notcfn
Picopat
Hayır birkaç sekme ile. He bide adguard var en iyi reklam engelleyiciTopladım oradaki 50 MB'leri yani bir sekmeyle mi 700 MB harcıyor diyorum.

Hayır birkaç sekme ile. He bide adguard var en iyi reklam engelleyiciTopladım oradaki 50 MB'leri yani bir sekmeyle mi 700 MB harcıyor diyorum.
Seninki 16 GB o normal zaten o kadar da olsun 12GB kalıyor hemÇok rammi yiyor benim boşta 4 GB yiyor sen düşün.
Yok ya sürekli yeni sekme açtığımda kocaman veri ayarı kutucuğu çıkıyor her yeni sekme açtığımda bu çıkıyor çok sinir bozucuMicrosoft Edge'yi deneseniz belki biraz daha az RAM tüketilir.
Çok rammi yiyor benim boşta 4 GB yiyor sen düşün.
Mem Reduct uygulamaları falan kapatmaz değil miMem Reduct kullanmanızı öneririm kendim de 4 GB RAM ile Windows 10 kullanıyorum. Programı otomatik başlatmaya aldım bu sayede pc açıldığında yaklaşık %50 kullanımdan 25-30'lara düşürüyor. Arka plan uygulamalarını da kapatın.
Mem Reduct uygulamaları falan kapatmaz değil mi)
Bir de şuan Mem Reduct açık belleği temizle dedim RAM kullanımını çok azalttı bu arka planda çalışır demi?Hayır öyle bir şey yapmıyor.
Bir de şu an Mem Reduct açık belleği temizle dedim RAM kullanımını çok azalttı bu arka planda çalışır değil mi?
Bir de Mem Reduct Zararlı mı? burada oyun daha yavaş yüklenir diyorlar bende SSD var 500MB/sn. okuma bir etkisi olur mu yüklemelere?Evet arka planda çalışır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.