notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 22 Nisan 2022 #11 purpleguy dedi: Topladım oradaki 50 MB'leri yani bir sekmeyle mi 700 MB harcıyor diyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır birkaç sekme ile. He bide adguard var en iyi reklam engelleyici
purpleguy dedi: Topladım oradaki 50 MB'leri yani bir sekmeyle mi 700 MB harcıyor diyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır birkaç sekme ile. He bide adguard var en iyi reklam engelleyici
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 22 Nisan 2022 #12 Çok rammi yiyor benim boşta 4 GB yiyor sen düşün.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 22 Nisan 2022 #13 Microsoft Edge'yi deneseniz belki biraz daha az RAM tüketilir.
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 22 Nisan 2022 #14 Zikkeci dedi: Çok rammi yiyor benim boşta 4 GB yiyor sen düşün. Genişletmek için tıkla... Seninki 16 GB o normal zaten o kadar da olsun 12GB kalıyor hem Silinen üye dedi: Microsoft Edge'yi deneseniz belki biraz daha az RAM tüketilir. Genişletmek için tıkla... Yok ya sürekli yeni sekme açtığımda kocaman veri ayarı kutucuğu çıkıyor her yeni sekme açtığımda bu çıkıyor çok sinir bozucu
Zikkeci dedi: Çok rammi yiyor benim boşta 4 GB yiyor sen düşün. Genişletmek için tıkla... Seninki 16 GB o normal zaten o kadar da olsun 12GB kalıyor hem Silinen üye dedi: Microsoft Edge'yi deneseniz belki biraz daha az RAM tüketilir. Genişletmek için tıkla... Yok ya sürekli yeni sekme açtığımda kocaman veri ayarı kutucuğu çıkıyor her yeni sekme açtığımda bu çıkıyor çok sinir bozucu
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 22 Nisan 2022 #15 Zikkeci dedi: Çok rammi yiyor benim boşta 4 GB yiyor sen düşün. Genişletmek için tıkla... Bu olay RAM miktarına göre değişiyor mesela fazla RAM varsa fazla kullanım oluyor.
Zikkeci dedi: Çok rammi yiyor benim boşta 4 GB yiyor sen düşün. Genişletmek için tıkla... Bu olay RAM miktarına göre değişiyor mesela fazla RAM varsa fazla kullanım oluyor.
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 22 Nisan 2022 #16 METANİC dedi: Mem Reduct kullanmanızı öneririm kendim de 4 GB RAM ile Windows 10 kullanıyorum. Programı otomatik başlatmaya aldım bu sayede pc açıldığında yaklaşık %50 kullanımdan 25-30'lara düşürüyor. Arka plan uygulamalarını da kapatın. Genişletmek için tıkla... Mem Reduct uygulamaları falan kapatmaz değil mi )
METANİC dedi: Mem Reduct kullanmanızı öneririm kendim de 4 GB RAM ile Windows 10 kullanıyorum. Programı otomatik başlatmaya aldım bu sayede pc açıldığında yaklaşık %50 kullanımdan 25-30'lara düşürüyor. Arka plan uygulamalarını da kapatın. Genişletmek için tıkla... Mem Reduct uygulamaları falan kapatmaz değil mi )
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 22 Nisan 2022 #17 notcfn dedi: Mem Reduct uygulamaları falan kapatmaz değil mi ) Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey yapmıyor.
notcfn dedi: Mem Reduct uygulamaları falan kapatmaz değil mi ) Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey yapmıyor.
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 22 Nisan 2022 #18 METANİC dedi: Hayır öyle bir şey yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Bir de şuan Mem Reduct açık belleği temizle dedim RAM kullanımını çok azalttı bu arka planda çalışır demi?
METANİC dedi: Hayır öyle bir şey yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Bir de şuan Mem Reduct açık belleği temizle dedim RAM kullanımını çok azalttı bu arka planda çalışır demi?
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 22 Nisan 2022 #19 notcfn dedi: Bir de şu an Mem Reduct açık belleği temizle dedim RAM kullanımını çok azalttı bu arka planda çalışır değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet arka planda çalışır. PC başlayınca otomatik açılma ayarı var size önerim onu seçmeniz.
notcfn dedi: Bir de şu an Mem Reduct açık belleği temizle dedim RAM kullanımını çok azalttı bu arka planda çalışır değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet arka planda çalışır. PC başlayınca otomatik açılma ayarı var size önerim onu seçmeniz.
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 22 Nisan 2022 #20 METANİC dedi: Evet arka planda çalışır. Genişletmek için tıkla... Bir de Mem Reduct Zararlı mı? burada oyun daha yavaş yüklenir diyorlar bende SSD var 500MB/sn. okuma bir etkisi olur mu yüklemelere?
METANİC dedi: Evet arka planda çalışır. Genişletmek için tıkla... Bir de Mem Reduct Zararlı mı? burada oyun daha yavaş yüklenir diyorlar bende SSD var 500MB/sn. okuma bir etkisi olur mu yüklemelere?