Arkadaşlar, benim bilgisayarım çok iyi bir bilgisayar değil. GT 1030 2 GB, 8 GB RAM ve G4600 3.60 GHz bir bilgisayarım var. O yüzden birden fazla oyun indirince bilgisayar yavaşlıyor ve ben bunu fark ediyorum. Ondan sonra Windows 8.1 Pro indiriyorum, bilgisayarım daha hızlı çalışıyor ve gözle görülür bir fark gerçekten. Windows 8'de Windows Defender açık değil, o yüzden sürekli virüsle karşılaşıyorum ve engel olamıyorum. Dandik virüs programı da indirmek istemiyorum ve desteklenmeyen donanım hatası alıyordum. Aranızda bu 2 problemi çözecek arkadaş varsa çok sevinirim.
Şu an Windows 10 kullanıyorum ve yavaş.
Bence şu ana kadarki en stabil işletim sistemi Windows 8.1. En üst sürümü olan Enterprise sürümünü kullanıyorum. Berbat bir sistemim var ve buna rağmen uçuyorum.
SSD olmadan Windows 10 tam bir işkence. SSD olmayan sistemlerde 8.1 önerilir, ben 8 öneriyorum. Çünkü 8.1, 8'e göre daha ağır. En azından benim sistemim için çok fark var aralarında. Sizin sisteminizde 8.1 daha hızlı olabilir, bilemiyorum.
SSD olmadan Windows 10 tam bir işkence. SSD olmayan sistemlerde 8.1 önerilir, ben 8 öneriyorum. Çünkü 8.1, 8'e göre daha ağır. En azından benim sistemim için çok fark var aralarında.
Dostlar 8.1 kullanırsam donanım hatası alacağım sürekli ve işe arayan, güvenilir bir virüs programı istiyorum sadece 2 tane sorunum var bunları çözersem harika olur.
Dostlar 8.1 kullanırsam donanım hatası alacağım sürekli ve işe arayan, güvenilir bir virüs programı istiyorum sadece 2 tane sorunum var bunları çözersem harika olur.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
www.kaspersky.com.tr
Ayrıca Pro sürüm yerine Single Language kurarsanız daha iyi bir verim alacaksınız.