Windows 8.1 daha mı hızlı?

OneDie

Kilopat
Arkadaşlar, benim bilgisayarım çok iyi bir bilgisayar değil. GT 1030 2 GB, 8 GB RAM ve G4600 3.60 GHz bir bilgisayarım var. O yüzden birden fazla oyun indirince bilgisayar yavaşlıyor ve ben bunu fark ediyorum. Ondan sonra Windows 8.1 Pro indiriyorum, bilgisayarım daha hızlı çalışıyor ve gözle görülür bir fark gerçekten. Windows 8'de Windows Defender açık değil, o yüzden sürekli virüsle karşılaşıyorum ve engel olamıyorum. Dandik virüs programı da indirmek istemiyorum ve desteklenmeyen donanım hatası alıyordum. Aranızda bu 2 problemi çözecek arkadaş varsa çok sevinirim.
Şu an Windows 10 kullanıyorum ve yavaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınızda SSD takılı ise, Windows 10.
Bilgisayarınızda HDD takılı ise, Windows 8.1 kurmalısınız.

Sizin sisteminizden daha düşük sisteme sahibim ve Windows 8.1 yağ gibi akıyor.

SSD olmadan Windows 10 tam bir işkence. SSD olmayan sistemlerde 8.1 önerilir, ben 8 öneriyorum. Çünkü 8.1, 8'e göre daha ağır. En azından benim sistemim için çok fark var aralarında. Sizin sisteminizde 8.1 daha hızlı olabilir, bilemiyorum.

Dostlar 8.1 kullanırsam donanım hatası alacağım sürekli ve işe arayan, güvenilir bir virüs programı istiyorum sadece 2 tane sorunum var bunları çözersem harika olur.

Dostlar 8.1 kullanırsam donanım hatası alacağım sürekli ve işe arayan, güvenilir bir virüs programı istiyorum sadece 2 tane sorunum var bunları çözersem harika olur.

Ayrıca Pro sürüm yerine Single Language kurarsanız daha iyi bir verim alacaksınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı