Ben Enes Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar Windows 8.1 desteği kaldırılacak olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
AnimusOxyGeN Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 750 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #2 Çok üzülüyorum.
Fehim Paşa Picopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 269 28 Aralık 2022 #3 Yeniyi satmak için eskileri öldürüyorlar.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 28 Aralık 2022 #4 Kapitalizm dünyasındayız. Her şey zamanla desteği çekilecek.
Ben Enes Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #5 Fehim Paşa dedi: Yeniyi satmak için eskileri öldürüyorlar. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Hououin Kyouma dedi: Kapitalizm dünyasındayız normal. Genişletmek için tıkla... Ama hocam bilgisayarı Windows 10 falan kaldırmayanlar Windows 8.1 kuruyorlardı yazık değil mi eski bilgisayarı olanlara. Hououin Kyouma dedi: Kapitalizm dünyasındayız. Her şey zamanla desteği çekilecek. Genişletmek için tıkla... En azından güncel olan hızlı bir işletim sistemi kullanıyorlardı ama artık güncel olmayacak
Fehim Paşa dedi: Yeniyi satmak için eskileri öldürüyorlar. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Hououin Kyouma dedi: Kapitalizm dünyasındayız normal. Genişletmek için tıkla... Ama hocam bilgisayarı Windows 10 falan kaldırmayanlar Windows 8.1 kuruyorlardı yazık değil mi eski bilgisayarı olanlara. Hououin Kyouma dedi: Kapitalizm dünyasındayız. Her şey zamanla desteği çekilecek. Genişletmek için tıkla... En azından güncel olan hızlı bir işletim sistemi kullanıyorlardı ama artık güncel olmayacak
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.111 Makaleler 26 Çözümler 520 28 Aralık 2022 #6 Sonsuza kadar destek verecek halleri yok. Her üründe böyle bunda da böyle, yapacak bir şey yok. Windows'a özel bir muamele değil bu.
Sonsuza kadar destek verecek halleri yok. Her üründe böyle bunda da böyle, yapacak bir şey yok. Windows'a özel bir muamele değil bu.
Ben Enes Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #7 AnimusOxyGeN dedi: Çok üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende. Emir M. dedi: Sonsuza kadar destek verecek halleri yok. Her üründe böyle bunda da böyle, yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Doğrudur ama biraz daha uzun olabilirdi hocam.
AnimusOxyGeN dedi: Çok üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende. Emir M. dedi: Sonsuza kadar destek verecek halleri yok. Her üründe böyle bunda da böyle, yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Doğrudur ama biraz daha uzun olabilirdi hocam.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 28 Aralık 2022 #8 Ben Enes dedi: En azından güncel olan hızlı bir işletim sistemi kullanıyorlardı ama artık güncel olmayacak Genişletmek için tıkla... Linux kurarlar SSD alana kadar.
Ben Enes dedi: En azından güncel olan hızlı bir işletim sistemi kullanıyorlardı ama artık güncel olmayacak Genişletmek için tıkla... Linux kurarlar SSD alana kadar.
Ben Enes Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #9 Hououin Kyouma dedi: Linux kurarlar SSD alana kadar. Genişletmek için tıkla... bir de 4 GB RAM eklerler tam olur.
Hououin Kyouma dedi: Linux kurarlar SSD alana kadar. Genişletmek için tıkla... bir de 4 GB RAM eklerler tam olur.
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 28 Aralık 2022 #10 MS bile değerini bilmedi 2023'e kadar destek veriyorsun ama DX12 desteğini vermiyorsun yeni donanımlı PClere Windows 10 zorunluluğu yapıp beğenmiyor son sürümlere zorluyorsun nasıl bir firma ise bu?
MS bile değerini bilmedi 2023'e kadar destek veriyorsun ama DX12 desteğini vermiyorsun yeni donanımlı PClere Windows 10 zorunluluğu yapıp beğenmiyor son sürümlere zorluyorsun nasıl bir firma ise bu?